Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 august 2015

Bratari de care nu sunt prea incantata

Dupa un model de Angelle Procopio. Am mai avut una, cu perle in loc  de firepolish, dar am avut un fir prea scurt la sfarsit care s-a desfacut - asta e - lenesul mai mult alearga. De un an imi sta pe masa si n-am chef s-o repar. Cred ca pana la urma va fi reciclata.
 

O bratara cu cipsuri de piatra soarelui. Se pare ca intotdeauna am o gramada de diverse cipsuri la dispozitie cu care nu stiu ce sa fac. Bratara asta arata ok-ish in poze, dar e cam grea si cam teapana. Probabil va ajunge si ea la reciclat, daca voi avea vreodata timpul si dispozitia s-o desfac.

 
Dupa modelul lui Heike Weiner. Greseala aici a fost toggle bar-ul, pe care, mi-a traznit mie prin cap in mod "genial", sa-l fac dintr-un ac. Asteapta si asta remedierea de ceva vreme. In rest chiar eleganta si placuta la purtare.

Ok, modelul asta l-am tot vazut pe net si pentru ca aveam mult prea multe superduo mov cu irizatii am zis hai sa-l incerc. Dupa 2 ore de facut si stricat m-am prins pana la urma care e traseul si a iesit capodopera.
Dar ceva tot nu se potriveste - probabil culorile - e cam plictisitoare si monotona. Acuma daca as mai gasi 2 ore s-o desfac... sa am iarasi prea multe superduo mov cu irizatii... poate totusi e mai usor sa comand altele...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu